• FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel

Om FileMakerKonsulterna.se

Vi kan erbjuda dig rätt konsult och inte den konsult som är obelagd. Vår konkurrenter som har anställda konsulter måste alltid belägga sina anställda – oavsett om det är rätt konsult för er eller inte före de  tar in underkonsulter.

Du får en faktura av oss – oavsett hur många konsulter du använder dig av. Vi har system för projekt och tidredovisning – på så sätt kan du alltid se när och vem som utförde arbetet.

Partnerkonsulter – vi kallar våra konsulter för partnerkonsulter istället för underkonsulter. De är partner till oss och vi behandlar dem som partner. Det kan låta som en liten skillnad men för oss är våra partner den viktigaste resursen vi har.

Våra partnerkonsulter träffas regelbundet för att lära sig av varandra.

Bakom FileMakerKonsulerna.se står företaget Watzit 2.0 AB med ägarna Peter och Sarah Watz. Under sommaren 2010 har FileMakerKonsulterna.se, Watzit.se och FileMakerHosting.se gå ihop till ett och samma företag - Watzit 2.0 AB. Detta för att samla all vår FileMaker kompetens till en och samma organisation. För dig som kund kommer få allt på ett och samma telefonnummer - 08-446 73 50. Välkommen!

Peter Watz

Peter Watz, VD - redo att skänka 2 KG Toblerone


Dela länk: Dela länk: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Yahoo Bookmarks MSN Live Pusha