• FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
En tidig morgon i Augusti hade vi ett ınspirationsseminarium om FileMaker och webben.

Det kom ett 30-tal personer till vårt seminarie om FileMaker och Webben. I och med FileMaker 9 och dess stöd för PHP och andra datakällor kan vi numera integrera webben direkt till FileMaker.

Vi har integrerat FileMaker 9 med en e-postkomponet till publiceringssystemet Joomla! som vår webbavdelning arbetar med. I FileMaker kan man från kundkortet lägga till personer till e-postlistor, se vilka personer som öppnat e-postmeddelandet och se om personen avanmält sig till någon lista. Ett mycket bra hjälpmedel för en säljkår.

En annan lösning vi visade var ett båtförsäljningssystem vi har byggt. Nu vill de att de båtar som finns i FileMaker ska publiceras på webben. Faktabladet på båten baserar sig på 6 st portaler med dynamisk data! Flexibilitet då man kan lägga in upp till 100 st olika fakta om et objekt. Se mer i nyhetsbrev oktober om denna lösning. 

Kan man bygga en webbplats baserad på FileMaker och PHP på mindre än 5 minuter. Tja - en enkel med basfunktioner går bra men om man vill ha lite mer funktioner behöver man hjälp. Vi har inte mindre än tre st konsulter som är experter på FileMaker och PHP!

Vi kommer köra fler seminarier under hösten och vintern. Se till att få vårt nyhetsbrev för mer information. 

Neden bilder från morgonen. 

Image

Image

Magnus Schmiedtke från FileMaker GmbH var på plats. 

Image 

Dela länk: Dela länk: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Yahoo Bookmarks MSN Live Pusha