• FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel

Ny konsult - projektledare Stockholm

Vi har under flera år arbetat med denna person när han var kund hos oss. Han har gett oss ett seriöst intryck genom att ställa mycket intressanta frågor och se hela sammanhang och detaljer i de uppdrag som vi har genomfört för honom.

Nu har han bytt sida och blivit vår senast partnerkonsult.

Han kan hjälpa till med att göra kravspecifikaitoner, funktionsspecifikationer och även vara projektledare.

"Jag är en idérik och målmedveten ledare med Vi hellre än Jag som utgångspunkt. Min goda genomslagskraft tillför Kreation i uppstarter och i genomförande av aktiviteter. Jag kavlar gärna upp ärmarna. Jag strävar efter hög Kvalité i form, funktion och resultat och har god överblick samt förmåga att se samband mellan orsak och verkan. Min vilja att ha god ordning tillför Kontroll som främjar framsteg både i teamarbete och i självständiga insatser.

Jag har stor erfarenhet av löpande IT-förvaltning och utvecklingsprojekt. Jag har varit både leverantör och beställare  av affärskritiska klient- och webblösningar. Jag har generellt god förståelse liksom stort intresse för teknisk infrastruktur, utrustning och tillämpningar. Jag lär mig lätt nya verktyg och är bekväm med både Windows och Mac. Jag har ofta rollen som användarstöd och har utbildat andra i olika mjukvaror."

 

Boka honom genom kundtjänst 08-446 73 50 konsultnamn "Projektledare1"

Dela länk: Dela länk: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Yahoo Bookmarks MSN Live Pusha