• FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel
  • FileMakerKonsulternas bildspel

Torsdagen den 22 maj 2008 visar Watzit den nya versionen av FileMakerapplikationen - Kundvårdsprogrammet.

- Förbättra dina relationer med dina kunder och blivande kunder.

- Samla all information om dina kunder i ett och samma system.

- Öka försäljningen med strukturerad bearbetning av prospekt och kunder.

Vi kommer visa praktisk nytta med Kundvårdsprogrammet.

Seminariumet vänder sig till dig som är intresserad av marknadsföring, försäljning, kundtjänstsfrågor eller är intresserad av en CRM FileMaker applikation.


Bakgrund


Kundvårdsprogrammet (KVP) är ett CRM system som bygger på databasprogrammet FileMaker Pro. Det finns både för Mac och Windows och fungerar bra i blandmiljö.

KVP vänder sig till företag som vill ha ett flexibelt och anpassningsbart system för bearbetning av prospekt och kunder.

Det finns moduler till KVP som hanterar projekt, ärendehantering, inköp, order, faktura, annonsorder, uppdrag och resurs. Systemet är utbyggbart för kundspecifika behov.

KVP går att integrera med webblösningar via tekniken PHP och eller ODBC. Första versionen av KVP byggdes 1989 och nu 19 år senare kommer version 9.

Watzit har byggt säljstödssystem, annonsbokningsystem, bemanning- och rekryteringssystem, bokningssystem mm sedan 1989. Watzit är ett konsultföretag med 5 anställda och har ett nätverk av partnerkonsulter.

Watzit ingår i Pixpro Stockholm AB. Andra affärsområden inom Pixpro Stockholm AB är FileMakerhosting.se , FileMakerKonsulterna.se , Pixpro arbetar med webbsystem, webbplatser med fokus på affärsnytta och lösningar som bygger på öppen källkod.

Pixpro arbetar med webbpubliceringssystemet Joomla!
Dela länk: Dela länk: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Yahoo Bookmarks MSN Live Pusha